Kuis Liar Edisi Singa, Macan, lan Beruang!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelampahan sing nyenengake menyang ara-ara samun ing ngendi swarane singa sing nggumunake, langkah siluman macan sing narik kawigaten, lan ngarsane beruang sing kuwat menehi pakurmatan. Makhluk-makhluk sing nggumunake iki, saben-saben duwe sipat lan kabiasaan sing unik, wis narik kawigaten kita nganti pirang-pirang abad. Padha dirayakake ing legenda, sastra, lan seni. Nanging carane uga kita tenan ngerti wong? Apa sampeyan siyap nyoba kawruh lan nemokake sawetara fakta sing nggumunake babagan raja-raja ing kerajaan kewan kasebut? Nyilem lan temokake yen sampeyan pancen alam bébas!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelampahan sing nyenengake menyang ara-ara samun ing ngendi swarane singa sing nggumunake, langkah siluman macan sing narik kawigaten, lan ngarsane beruang sing kuwat menehi pakurmatan. Makhluk-makhluk sing nggumunake iki, saben-saben duwe sipat lan kabiasaan sing unik, wis narik kawigaten kita nganti pirang-pirang abad. Padha dirayakake ing legenda, sastra, lan seni. Nanging carane uga kita tenan ngerti wong? Apa sampeyan siyap nyoba kawruh lan nemokake sawetara fakta sing nggumunake babagan raja-raja ing kerajaan kewan kasebut? Nyilem lan temokake yen sampeyan pancen alam bébas!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelampahan sing nyenengake menyang ara-ara samun ing ngendi swarane singa sing nggumunake, langkah siluman macan sing narik kawigaten, lan ngarsane beruang sing kuwat menehi pakurmatan. Makhluk-makhluk sing nggumunake iki, saben-saben duwe sipat lan kabiasaan sing unik, wis narik kawigaten kita nganti pirang-pirang abad. Padha dirayakake ing legenda, sastra, lan seni. Nanging carane uga kita tenan ngerti wong? Apa sampeyan siyap nyoba kawruh lan nemokake sawetara fakta sing nggumunake babagan raja-raja ing kerajaan kewan kasebut? Nyilem lan temokake yen sampeyan pancen alam bébas!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelampahan sing nyenengake menyang ara-ara samun ing ngendi swarane singa sing nggumunake, langkah siluman macan sing narik kawigaten, lan ngarsane beruang sing kuwat menehi pakurmatan. Makhluk-makhluk sing nggumunake iki, saben-saben duwe sipat lan kabiasaan sing unik, wis narik kawigaten kita nganti pirang-pirang abad. Padha dirayakake ing legenda, sastra, lan seni. Nanging carane uga kita tenan ngerti wong? Apa sampeyan siyap nyoba kawruh lan nemokake sawetara fakta sing nggumunake babagan raja-raja ing kerajaan kewan kasebut? Nyilem lan temokake yen sampeyan pancen alam bébas!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelampahan sing nyenengake menyang ara-ara samun ing ngendi swarane singa sing nggumunake, langkah siluman macan sing narik kawigaten, lan ngarsane beruang sing kuwat menehi pakurmatan. Makhluk-makhluk sing nggumunake iki, saben-saben duwe sipat lan kabiasaan sing unik, wis narik kawigaten kita nganti pirang-pirang abad. Padha dirayakake ing legenda, sastra, lan seni. Nanging carane uga kita tenan ngerti wong? Apa sampeyan siyap nyoba kawruh lan nemokake sawetara fakta sing nggumunake babagan raja-raja ing kerajaan kewan kasebut? Nyilem lan temokake yen sampeyan pancen alam bébas!