Matur nuwun Akademi kanggo Kuis Oscar iki babagan Aktor lan Aktris Paling Apik

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Para rawuh ingkang minulya, sugeng rawuh wonten ing karpet abang Quizdict! Iki wektu kanggo nyoba kawruh babagan jeneng paling gedhe ing industri kanthi kuis kanthi judhul "Thank the Academy for This Oscars Quiz on Best Actors and Actresses". Nyilem menyang glitz lan glamor saka Academy Awards lan ndeleng carane uga elinga pagelaran iso lali sing njupuk ngarep patung emas. Apa sampeyan penggemar film kasual utawa penggemar film? Mung kuis iki bakal ngomong. Dadi nganggo jas utawa gaun sing paling apik, atur dasi kupu-kupu utawa tiara, lan wiwiti pertunjukan!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Para rawuh ingkang minulya, sugeng rawuh wonten ing karpet abang Quizdict! Iki wektu kanggo nyoba kawruh babagan jeneng paling gedhe ing industri kanthi kuis kanthi judhul "Thank the Academy for This Oscars Quiz on Best Actors and Actresses". Nyilem menyang glitz lan glamor saka Academy Awards lan ndeleng carane uga elinga pagelaran iso lali sing njupuk ngarep patung emas. Apa sampeyan penggemar film kasual utawa penggemar film? Mung kuis iki bakal ngomong. Dadi nganggo jas utawa gaun sing paling apik, atur dasi kupu-kupu utawa tiara, lan wiwiti pertunjukan!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Para rawuh ingkang minulya, sugeng rawuh wonten ing karpet abang Quizdict! Iki wektu kanggo nyoba kawruh babagan jeneng paling gedhe ing industri kanthi kuis kanthi judhul "Thank the Academy for This Oscars Quiz on Best Actors and Actresses". Nyilem menyang glitz lan glamor saka Academy Awards lan ndeleng carane uga elinga pagelaran iso lali sing njupuk ngarep patung emas. Apa sampeyan penggemar film kasual utawa penggemar film? Mung kuis iki bakal ngomong. Dadi nganggo jas utawa gaun sing paling apik, atur dasi kupu-kupu utawa tiara, lan wiwiti pertunjukan!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Para rawuh ingkang minulya, sugeng rawuh wonten ing karpet abang Quizdict! Iki wektu kanggo nyoba kawruh babagan jeneng paling gedhe ing industri kanthi kuis kanthi judhul "Thank the Academy for This Oscars Quiz on Best Actors and Actresses". Nyilem menyang glitz lan glamor saka Academy Awards lan ndeleng carane uga elinga pagelaran iso lali sing njupuk ngarep patung emas. Apa sampeyan penggemar film kasual utawa penggemar film? Mung kuis iki bakal ngomong. Dadi nganggo jas utawa gaun sing paling apik, atur dasi kupu-kupu utawa tiara, lan wiwiti pertunjukan!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Para rawuh ingkang minulya, sugeng rawuh wonten ing karpet abang Quizdict! Iki wektu kanggo nyoba kawruh babagan jeneng paling gedhe ing industri kanthi kuis kanthi judhul "Thank the Academy for This Oscars Quiz on Best Actors and Actresses". Nyilem menyang glitz lan glamor saka Academy Awards lan ndeleng carane uga elinga pagelaran iso lali sing njupuk ngarep patung emas. Apa sampeyan penggemar film kasual utawa penggemar film? Mung kuis iki bakal ngomong. Dadi nganggo jas utawa gaun sing paling apik, atur dasi kupu-kupu utawa tiara, lan wiwiti pertunjukan!