Tes pengetahuan kamu tentang Spiderman!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Spiderman minangka karakter fiksi superhero sing pisanan muncul ing komik Marvel. Dheweke diciptakake dening penulis Stan Lee lan artis Steve Ditko, lan kaping pisanan muncul ing Amazing Fantasy #15 ing taun 1962.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Spiderman minangka karakter fiksi superhero sing pisanan muncul ing komik Marvel. Dheweke diciptakake dening penulis Stan Lee lan artis Steve Ditko, lan kaping pisanan muncul ing Amazing Fantasy #15 ing taun 1962.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Spiderman minangka karakter fiksi superhero sing pisanan muncul ing komik Marvel. Dheweke diciptakake dening penulis Stan Lee lan artis Steve Ditko, lan kaping pisanan muncul ing Amazing Fantasy #15 ing taun 1962.