Tes pengetahuan kamu tentang sejarah kemerdekaan Indonesia!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Kemerdekaan Indonesia minangka momen bersejarah sing kedadean ing tanggal 17 Agustus 1945, nalika Indonesia ngemproklamirkan kemerdekaan saka penjajah Walanda. Proklamasi kemerdekaan ditandatangani dening Ir. Soekarno lan Mohammad Hatta ing Jalan Pegangsaan Timur No. 56, Jakarta, ing hadapan anggota BPUPKI (Badan Penyelidik Usaha Persiapan Kemerdekaan Indonesia)

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Kemerdekaan Indonesia minangka momen bersejarah sing kedadean ing tanggal 17 Agustus 1945, nalika Indonesia ngemproklamirkan kemerdekaan saka penjajah Walanda. Proklamasi kemerdekaan ditandatangani dening Ir. Soekarno lan Mohammad Hatta ing Jalan Pegangsaan Timur No. 56, Jakarta, ing hadapan anggota BPUPKI (Badan Penyelidik Usaha Persiapan Kemerdekaan Indonesia)

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Kemerdekaan Indonesia minangka momen bersejarah sing kedadean ing tanggal 17 Agustus 1945, nalika Indonesia ngemproklamirkan kemerdekaan saka penjajah Walanda. Proklamasi kemerdekaan ditandatangani dening Ir. Soekarno lan Mohammad Hatta ing Jalan Pegangsaan Timur No. 56, Jakarta, ing hadapan anggota BPUPKI (Badan Penyelidik Usaha Persiapan Kemerdekaan Indonesia)