Tes pengetahuan kamu tentang Disney!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Disney minangka perusahaan hiburan lan media terkenal sing didegake ing taun 1923 dening Walt Disney lan Roy O. Disney. Perusahaan iki dikenal amarga karyane ing industri animasi lan film, uga nduweni macem-macem divisi kayata Walt Disney Studios, Pixar Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, lan liya-liyane.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Disney minangka perusahaan hiburan lan media terkenal sing didegake ing taun 1923 dening Walt Disney lan Roy O. Disney. Perusahaan iki dikenal amarga karyane ing industri animasi lan film, uga nduweni macem-macem divisi kayata Walt Disney Studios, Pixar Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, lan liya-liyane.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Disney minangka perusahaan hiburan lan media terkenal sing didegake ing taun 1923 dening Walt Disney lan Roy O. Disney. Perusahaan iki dikenal amarga karyane ing industri animasi lan film, uga nduweni macem-macem divisi kayata Walt Disney Studios, Pixar Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, lan liya-liyane.