Seberapa paham kamu tentang zodiak?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Zodiak iku sawijining sistem astrologi sing nggunakake lingkaran rasi bintang sing dipérang dadi 12 tanda kanggo nggambaraké karakteristik, sifat, lan peristiwa ing urip seseorang miturut posisi matahari, bulan, lan planet nalika lair.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Zodiak iku sawijining sistem astrologi sing nggunakake lingkaran rasi bintang sing dipérang dadi 12 tanda kanggo nggambaraké karakteristik, sifat, lan peristiwa ing urip seseorang miturut posisi matahari, bulan, lan planet nalika lair.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Zodiak iku sawijining sistem astrologi sing nggunakake lingkaran rasi bintang sing dipérang dadi 12 tanda kanggo nggambaraké karakteristik, sifat, lan peristiwa ing urip seseorang miturut posisi matahari, bulan, lan planet nalika lair.