Seberapa Indonesia sih sampeyan?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Mung wong sing bener-bener cinta Indonesia sing tau kabeh jawaban saka iki! Buktiin seberapa nasionalisnya kamu dengan lulus kuis ini. Pitakonan ing kuis iki ngemot babagan sejarah lan serba-serbi Indonesia.