Siap Spark Otak Sampeyan? Coba Tes Ejaan Iki kanggo Miwiti Dina Sampeyan.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing tantangan sing nyenengake sing dirancang kanggo nggawe otak sampeyan nggegirisi lan siyap ngadhepi dina! Kegiatan sing nyenengake iki nguji kawruh babagan ejaan basa Inggris, kalebu macem-macem tembung, saka sing paling gampang nganti sing paling rumit. Tembung-tembung kasebut nyentuh macem-macem bidang urip, saka biologi nganti arsitektur, nguatake pangerten babagan kosakata basa Inggris. Apa sampeyan wis siyap mbuktekake kekuwatan sampeyan, sinau tembung anyar, lan bisa uga nemokake sawetara kesenjangan sing nggumunake ing kawruh ejaan sampeyan? Entuk tutup pikiranmu, nyiapake kanggo ngatasi sawetara istilah sing angel, lan ayo nylametake petualangan basa iki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing tantangan sing nyenengake sing dirancang kanggo nggawe otak sampeyan nggegirisi lan siyap ngadhepi dina! Kegiatan sing nyenengake iki nguji kawruh babagan ejaan basa Inggris, kalebu macem-macem tembung, saka sing paling gampang nganti sing paling rumit. Tembung-tembung kasebut nyentuh macem-macem bidang urip, saka biologi nganti arsitektur, nguatake pangerten babagan kosakata basa Inggris. Apa sampeyan wis siyap mbuktekake kekuwatan sampeyan, sinau tembung anyar, lan bisa uga nemokake sawetara kesenjangan sing nggumunake ing kawruh ejaan sampeyan? Entuk tutup pikiranmu, nyiapake kanggo ngatasi sawetara istilah sing angel, lan ayo nylametake petualangan basa iki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing tantangan sing nyenengake sing dirancang kanggo nggawe otak sampeyan nggegirisi lan siyap ngadhepi dina! Kegiatan sing nyenengake iki nguji kawruh babagan ejaan basa Inggris, kalebu macem-macem tembung, saka sing paling gampang nganti sing paling rumit. Tembung-tembung kasebut nyentuh macem-macem bidang urip, saka biologi nganti arsitektur, nguatake pangerten babagan kosakata basa Inggris. Apa sampeyan wis siyap mbuktekake kekuwatan sampeyan, sinau tembung anyar, lan bisa uga nemokake sawetara kesenjangan sing nggumunake ing kawruh ejaan sampeyan? Entuk tutup pikiranmu, nyiapake kanggo ngatasi sawetara istilah sing angel, lan ayo nylametake petualangan basa iki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing tantangan sing nyenengake sing dirancang kanggo nggawe otak sampeyan nggegirisi lan siyap ngadhepi dina! Kegiatan sing nyenengake iki nguji kawruh babagan ejaan basa Inggris, kalebu macem-macem tembung, saka sing paling gampang nganti sing paling rumit. Tembung-tembung kasebut nyentuh macem-macem bidang urip, saka biologi nganti arsitektur, nguatake pangerten babagan kosakata basa Inggris. Apa sampeyan wis siyap mbuktekake kekuwatan sampeyan, sinau tembung anyar, lan bisa uga nemokake sawetara kesenjangan sing nggumunake ing kawruh ejaan sampeyan? Entuk tutup pikiranmu, nyiapake kanggo ngatasi sawetara istilah sing angel, lan ayo nylametake petualangan basa iki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing tantangan sing nyenengake sing dirancang kanggo nggawe otak sampeyan nggegirisi lan siyap ngadhepi dina! Kegiatan sing nyenengake iki nguji kawruh babagan ejaan basa Inggris, kalebu macem-macem tembung, saka sing paling gampang nganti sing paling rumit. Tembung-tembung kasebut nyentuh macem-macem bidang urip, saka biologi nganti arsitektur, nguatake pangerten babagan kosakata basa Inggris. Apa sampeyan wis siyap mbuktekake kekuwatan sampeyan, sinau tembung anyar, lan bisa uga nemokake sawetara kesenjangan sing nggumunake ing kawruh ejaan sampeyan? Entuk tutup pikiranmu, nyiapake kanggo ngatasi sawetara istilah sing angel, lan ayo nylametake petualangan basa iki!