Penyu vs Kura-kura! Bisakah Kamu Kenalpasti Perbedaan Mereka Dalam Kuiz Ini?

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing “Kuiz Penyu vs Kura-kura” ing ngendi sampeyan bakal diuji yen sampeyan bisa ngerteni manawa ana kewan sing apik banget. Kedua-dua haiwan purba nampak saja sama tetapi tahukah kamu, penyu dan kura-kura memiliki perbedaan yang ketara dari segi fisik dan tingkah laku. Apa sampeyan ngerti bedane? Sertai kami lan mari main "Kuiz Penyu vs Kura-kura" kanggo ngerteni informasi sing kaget babagan kewan sing ayu iki. Apa sing sampeyan tunggu lagi? ayuh! Mari nyelam lan ndeleng yen sampeyan ngerti bedane antarane PENYU lan KURA-KURA!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing “Kuiz Penyu vs Kura-kura” ing ngendi sampeyan bakal diuji yen sampeyan bisa ngerteni manawa ana kewan sing apik banget. Kedua-dua haiwan purba nampak saja sama tetapi tahukah kamu, penyu dan kura-kura memiliki perbedaan yang ketara dari segi fisik dan tingkah laku. Apa sampeyan ngerti bedane? Sertai kami lan mari main "Kuiz Penyu vs Kura-kura" kanggo ngerteni informasi sing kaget babagan kewan sing ayu iki. Apa sing sampeyan tunggu lagi? ayuh! Mari nyelam lan ndeleng yen sampeyan ngerti bedane antarane PENYU lan KURA-KURA!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing “Kuiz Penyu vs Kura-kura” ing ngendi sampeyan bakal diuji yen sampeyan bisa ngerteni manawa ana kewan sing apik banget. Kedua-dua haiwan purba nampak saja sama tetapi tahukah kamu, penyu dan kura-kura memiliki perbedaan yang ketara dari segi fisik dan tingkah laku. Apa sampeyan ngerti bedane? Sertai kami lan mari main "Kuiz Penyu vs Kura-kura" kanggo ngerteni informasi sing kaget babagan kewan sing ayu iki. Apa sing sampeyan tunggu lagi? ayuh! Mari nyelam lan ndeleng yen sampeyan ngerti bedane antarane PENYU lan KURA-KURA!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing “Kuiz Penyu vs Kura-kura” ing ngendi sampeyan bakal diuji yen sampeyan bisa ngerteni manawa ana kewan sing apik banget. Kedua-dua haiwan purba nampak saja sama tetapi tahukah kamu, penyu dan kura-kura memiliki perbedaan yang ketara dari segi fisik dan tingkah laku. Apa sampeyan ngerti bedane? Sertai kami lan mari main "Kuiz Penyu vs Kura-kura" kanggo ngerteni informasi sing kaget babagan kewan sing ayu iki. Apa sing sampeyan tunggu lagi? ayuh! Mari nyelam lan ndeleng yen sampeyan ngerti bedane antarane PENYU lan KURA-KURA!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing “Kuiz Penyu vs Kura-kura” ing ngendi sampeyan bakal diuji yen sampeyan bisa ngerteni manawa ana kewan sing apik banget. Kedua-dua haiwan purba nampak saja sama tetapi tahukah kamu, penyu dan kura-kura memiliki perbedaan yang ketara dari segi fisik dan tingkah laku. Apa sampeyan ngerti bedane? Sertai kami lan mari main "Kuiz Penyu vs Kura-kura" kanggo ngerteni informasi sing kaget babagan kewan sing ayu iki. Apa sing sampeyan tunggu lagi? ayuh! Mari nyelam lan ndeleng yen sampeyan ngerti bedane antarane PENYU lan KURA-KURA!