Passport Kulinari: Uji Pengetahuan “FOODIE” Kamu!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Kuiz Makanan Seluruh Dunia! Panganan yaiku tradisi lan warisan sing diturunake lan uga minangka simbol kanggo negara. Ing kuiz iki, kita bakal njelajah siji donya lan tantangan yen ngerti panganan tradisional utawa modern saka saindhenging donya. Kuiz iki ngemot gambar panganan, lan sampeyan kudu ngerti saka asal-usul panganan kasebut. Dadi, njupuk "popcorn" lan nikmati perjalanan sing apik iki!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Kuiz Makanan Seluruh Dunia! Panganan yaiku tradisi lan warisan sing diturunake lan uga minangka simbol kanggo negara. Ing kuiz iki, kita bakal njelajah siji donya lan tantangan yen ngerti panganan tradisional utawa modern saka saindhenging donya. Kuiz iki ngemot gambar panganan, lan sampeyan kudu ngerti saka asal-usul panganan kasebut. Dadi, njupuk "popcorn" lan nikmati perjalanan sing apik iki!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Kuiz Makanan Seluruh Dunia! Panganan yaiku tradisi lan warisan sing diturunake lan uga minangka simbol kanggo negara. Ing kuiz iki, kita bakal njelajah siji donya lan tantangan yen ngerti panganan tradisional utawa modern saka saindhenging donya. Kuiz iki ngemot gambar panganan, lan sampeyan kudu ngerti saka asal-usul panganan kasebut. Dadi, njupuk "popcorn" lan nikmati perjalanan sing apik iki!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Kuiz Makanan Seluruh Dunia! Panganan yaiku tradisi lan warisan sing diturunake lan uga minangka simbol kanggo negara. Ing kuiz iki, kita bakal njelajah siji donya lan tantangan yen ngerti panganan tradisional utawa modern saka saindhenging donya. Kuiz iki ngemot gambar panganan, lan sampeyan kudu ngerti saka asal-usul panganan kasebut. Dadi, njupuk "popcorn" lan nikmati perjalanan sing apik iki!

Semalat, sampeyan wis rampung! Iki minangka asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Kuiz Makanan Seluruh Dunia! Panganan yaiku tradisi lan warisan sing diturunake lan uga minangka simbol kanggo negara. Ing kuiz iki, kita bakal njelajah siji donya lan tantangan yen ngerti panganan tradisional utawa modern saka saindhenging donya. Kuiz iki ngemot gambar panganan, lan sampeyan kudu ngerti saka asal-usul panganan kasebut. Dadi, njupuk "popcorn" lan nikmati perjalanan sing apik iki!