"Mung Penggemar Film 80-an sing Bisa Lulus Kuis Trivia Iki!"

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Bali menyang jaman rambut gedhe, warna neon, lan film sing ora bisa dilalekake kanthi kuis trivia film 80-an! Kuis iki bakal nyoba kawruh babagan sawetara film paling apik ing dasawarsa lan bintang-bintang sing urip. Saka klasik sci-fi kanggo thriller tumindak lan komedi hits, kuis iki bakal nantang malah pembuangan paling pengabdian ing 80s bioskop. Dadi, jupuk brondong, muter musik synth, lan deleng yen sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo lulus kuis trivia film 80-an iki!