Lampu, Kamera, Aksi: Uji Kawruh Film 1940-an Sampeyan!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Taun 1940-an minangka jaman keemasan bioskop, kanthi munculé sutradara, aktor, lan film klasik sing terus dirayakake nganti saiki. Yen sampeyan nganggep sampeyan penggemar film utawa mung seneng film sing apik, kuis iki kanggo sampeyan. Ing kuis iki, sampeyan bakal dites kawruh babagan film taun 1940-an, kalebu aktor lan aktris apik, genre film populer, lan film sing menang penghargaan. Dadi, jupuk brondong, lungguh ing kursi favorit, lan siyap nyoba kawruh babagan film taun 1940-an!