Temokake Pemenang Lagu Asli Paling Apik ing Penghargaan Akademi!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis pemenang "Lagu Asli Paling Apik" saka Penghargaan Akademi! Kuis sing tantangan lan nyenengake iki bakal nguji kawruh babagan lagu-lagu sing menang Oscar sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan bisa ngira 15 saka 15 kanthi bener? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk judhul "Wong Paling Cerdas ing Kamar" nalika nerangake lagu-lagu sing ora bisa dilalekake. Saka klasik langgeng kanggo hits modern, kuis iki isine sawetara saka sudhut trek paweling sing wis graced layar perak. Dadi, siyap kanggo nyoba kawruh lan deleng manawa sampeyan bisa ngerteni sing paling apik ing musik film!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis pemenang "Lagu Asli Paling Apik" saka Penghargaan Akademi! Kuis sing tantangan lan nyenengake iki bakal nguji kawruh babagan lagu-lagu sing menang Oscar sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan bisa ngira 15 saka 15 kanthi bener? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk judhul "Wong Paling Cerdas ing Kamar" nalika nerangake lagu-lagu sing ora bisa dilalekake. Saka klasik langgeng kanggo hits modern, kuis iki isine sawetara saka sudhut trek paweling sing wis graced layar perak. Dadi, siyap kanggo nyoba kawruh lan deleng manawa sampeyan bisa ngerteni sing paling apik ing musik film!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis pemenang "Lagu Asli Paling Apik" saka Penghargaan Akademi! Kuis sing tantangan lan nyenengake iki bakal nguji kawruh babagan lagu-lagu sing menang Oscar sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan bisa ngira 15 saka 15 kanthi bener? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk judhul "Wong Paling Cerdas ing Kamar" nalika nerangake lagu-lagu sing ora bisa dilalekake. Saka klasik langgeng kanggo hits modern, kuis iki isine sawetara saka sudhut trek paweling sing wis graced layar perak. Dadi, siyap kanggo nyoba kawruh lan deleng manawa sampeyan bisa ngerteni sing paling apik ing musik film!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis pemenang "Lagu Asli Paling Apik" saka Penghargaan Akademi! Kuis sing tantangan lan nyenengake iki bakal nguji kawruh babagan lagu-lagu sing menang Oscar sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan bisa ngira 15 saka 15 kanthi bener? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk judhul "Wong Paling Cerdas ing Kamar" nalika nerangake lagu-lagu sing ora bisa dilalekake. Saka klasik langgeng kanggo hits modern, kuis iki isine sawetara saka sudhut trek paweling sing wis graced layar perak. Dadi, siyap kanggo nyoba kawruh lan deleng manawa sampeyan bisa ngerteni sing paling apik ing musik film!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis pemenang "Lagu Asli Paling Apik" saka Penghargaan Akademi! Kuis sing tantangan lan nyenengake iki bakal nguji kawruh babagan lagu-lagu sing menang Oscar sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan bisa ngira 15 saka 15 kanthi bener? Yen mangkono, sampeyan bakal entuk judhul "Wong Paling Cerdas ing Kamar" nalika nerangake lagu-lagu sing ora bisa dilalekake. Saka klasik langgeng kanggo hits modern, kuis iki isine sawetara saka sudhut trek paweling sing wis graced layar perak. Dadi, siyap kanggo nyoba kawruh lan deleng manawa sampeyan bisa ngerteni sing paling apik ing musik film!