Pira Apa Sampeyan Ngerti Babagan Kura-kura?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelungan sing nyenengake ing jagad penyu ing Quizdict! Yen sampeyan wis tau kepincut karo makhluk sing apik tenan iki, iki kesempatan kanggo nyoba kawruh sampeyan. Apa sampeyan ngerti ing ngendi dheweke manggon, apa sing dipangan, utawa kepiye urip? Saka kura-kura segara kulit kuna nganti kura-kura kothak cilik sing nggumunake, kabeh wis ditutupi. Dadi njupuk cangkang lan nyilem ing. Good luck lan duwe cangkang wektu!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelungan sing nyenengake ing jagad penyu ing Quizdict! Yen sampeyan wis tau kepincut karo makhluk sing apik tenan iki, iki kesempatan kanggo nyoba kawruh sampeyan. Apa sampeyan ngerti ing ngendi dheweke manggon, apa sing dipangan, utawa kepiye urip? Saka kura-kura segara kulit kuna nganti kura-kura kothak cilik sing nggumunake, kabeh wis ditutupi. Dadi njupuk cangkang lan nyilem ing. Good luck lan duwe cangkang wektu!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelungan sing nyenengake ing jagad penyu ing Quizdict! Yen sampeyan wis tau kepincut karo makhluk sing apik tenan iki, iki kesempatan kanggo nyoba kawruh sampeyan. Apa sampeyan ngerti ing ngendi dheweke manggon, apa sing dipangan, utawa kepiye urip? Saka kura-kura segara kulit kuna nganti kura-kura kothak cilik sing nggumunake, kabeh wis ditutupi. Dadi njupuk cangkang lan nyilem ing. Good luck lan duwe cangkang wektu!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelungan sing nyenengake ing jagad penyu ing Quizdict! Yen sampeyan wis tau kepincut karo makhluk sing apik tenan iki, iki kesempatan kanggo nyoba kawruh sampeyan. Apa sampeyan ngerti ing ngendi dheweke manggon, apa sing dipangan, utawa kepiye urip? Saka kura-kura segara kulit kuna nganti kura-kura kothak cilik sing nggumunake, kabeh wis ditutupi. Dadi njupuk cangkang lan nyilem ing. Good luck lan duwe cangkang wektu!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing lelungan sing nyenengake ing jagad penyu ing Quizdict! Yen sampeyan wis tau kepincut karo makhluk sing apik tenan iki, iki kesempatan kanggo nyoba kawruh sampeyan. Apa sampeyan ngerti ing ngendi dheweke manggon, apa sing dipangan, utawa kepiye urip? Saka kura-kura segara kulit kuna nganti kura-kura kothak cilik sing nggumunake, kabeh wis ditutupi. Dadi njupuk cangkang lan nyilem ing. Good luck lan duwe cangkang wektu!