Woh utawa Sayuran: Apa Sampeyan Bisa Ngenali?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Ing diet saben dina, kita nggunakake macem-macem woh-wohan lan sayuran, saben nambah werna, rasa, lan nutrisi kanggo dhaharan kita. Nanging sampeyan ngerti apa sing mbedakake woh saka sayuran? Nalika sawetara gampang dingerteni, wong liya bisa uga kaget, amarga ora ana klasifikasi kuliner. Kuis iki bakal nantang pangerten babagan panganan sing nyenengake iki lan bisa uga ngganti cara sampeyan ndeleng panganan sabanjure. Apa sampeyan siap kanggo nyoba kawruh lan ndeleng carane sampeyan bisa mbedakake antarane pametumu seger sing graces kita tabel? Nyilem lan ayo goleki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Ing diet saben dina, kita nggunakake macem-macem woh-wohan lan sayuran, saben nambah werna, rasa, lan nutrisi kanggo dhaharan kita. Nanging sampeyan ngerti apa sing mbedakake woh saka sayuran? Nalika sawetara gampang dingerteni, wong liya bisa uga kaget, amarga ora ana klasifikasi kuliner. Kuis iki bakal nantang pangerten babagan panganan sing nyenengake iki lan bisa uga ngganti cara sampeyan ndeleng panganan sabanjure. Apa sampeyan siap kanggo nyoba kawruh lan ndeleng carane sampeyan bisa mbedakake antarane pametumu seger sing graces kita tabel? Nyilem lan ayo goleki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Ing diet saben dina, kita nggunakake macem-macem woh-wohan lan sayuran, saben nambah werna, rasa, lan nutrisi kanggo dhaharan kita. Nanging sampeyan ngerti apa sing mbedakake woh saka sayuran? Nalika sawetara gampang dingerteni, wong liya bisa uga kaget, amarga ora ana klasifikasi kuliner. Kuis iki bakal nantang pangerten babagan panganan sing nyenengake iki lan bisa uga ngganti cara sampeyan ndeleng panganan sabanjure. Apa sampeyan siap kanggo nyoba kawruh lan ndeleng carane sampeyan bisa mbedakake antarane pametumu seger sing graces kita tabel? Nyilem lan ayo goleki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Ing diet saben dina, kita nggunakake macem-macem woh-wohan lan sayuran, saben nambah werna, rasa, lan nutrisi kanggo dhaharan kita. Nanging sampeyan ngerti apa sing mbedakake woh saka sayuran? Nalika sawetara gampang dingerteni, wong liya bisa uga kaget, amarga ora ana klasifikasi kuliner. Kuis iki bakal nantang pangerten babagan panganan sing nyenengake iki lan bisa uga ngganti cara sampeyan ndeleng panganan sabanjure. Apa sampeyan siap kanggo nyoba kawruh lan ndeleng carane sampeyan bisa mbedakake antarane pametumu seger sing graces kita tabel? Nyilem lan ayo goleki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Ing diet saben dina, kita nggunakake macem-macem woh-wohan lan sayuran, saben nambah werna, rasa, lan nutrisi kanggo dhaharan kita. Nanging sampeyan ngerti apa sing mbedakake woh saka sayuran? Nalika sawetara gampang dingerteni, wong liya bisa uga kaget, amarga ora ana klasifikasi kuliner. Kuis iki bakal nantang pangerten babagan panganan sing nyenengake iki lan bisa uga ngganti cara sampeyan ndeleng panganan sabanjure. Apa sampeyan siap kanggo nyoba kawruh lan ndeleng carane sampeyan bisa mbedakake antarane pametumu seger sing graces kita tabel? Nyilem lan ayo goleki!