Aja Fumble lan Gagal Kuis Iki Ing Nicknames NFL! Nyoba Kawruh Panjenengan

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Apa sampeyan seneng bal-balan lan ngerti julukan pemain NFL favorit? Kuis iki bakal nguji kawruhmu! Kanthi saben pitakonan, sampeyan bakal diwenehi jeneng pemain NFL lan sampeyan bakal nemtokake kanthi bener jeneng julukan sing populer utawa njawab pitakonan sing gegandhengan. Dadi, apa sampeyan fanatik bal-balan utawa mung seneng ngetutake karir pemain favorit, kuis iki kanggo sampeyan. Siapke kanggo nyoba katrampilan lan ndeleng carane sampeyan ngerti julukan pemain NFL!