Apa Sampeyan Bisa Jeneng Film Olahraga Iki saka Potret Layar Tunggal?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Apa sampeyan seneng film olahraga? Apa sampeyan bisa menehi jeneng mung saka gambar siji? Kuis iki bakal nguji kawruhmu! Kanthi saben pitakonan, sampeyan bakal diwenehi gambar saka film olahraga, lan sampeyan bakal nemtokake film kasebut kanthi bener utawa njawab pitakonan sing gegandhengan. Dadi, apa sampeyan penggemar olahraga utawa mung seneng crita underdog sing apik, kuis iki kanggo sampeyan. Siapke kanggo nyoba katrampilan lan ndeleng carane sampeyan bisa jeneng film olahraga iki saka mung gambar siji!