Apa sampeyan bisa ngenali film klasik iki kanthi mung siji gambar? Entuk kuis film saiki!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing kuis film utama sing dirancang khusus kanggo kabeh cinephiles sampeyan ing kana! Apa sampeyan wong sing seneng nonton film lan ngrembug babagan nuansa subtle, utawa sampeyan duwe bakat kanggo ngenali film klasik saka mung pigura siji, kuis iki minangka tantangan sing sampurna kanggo sampeyan! Kanggo kuis iki, kita wis milih kanthi teliti sepuluh film abadi saka macem-macem genre lan jaman. Saka drama muluk-muluk nganti komedi sing nyenengake, film-film kasebut wis tahan uji wektu lan tetep disenengi para penggemar film ing saindenging jagad. Apa sampeyan siyap kanggo nguji keahlian film sampeyan? Apa sampeyan bisa ngerteni film-film klasik iki kanthi mung siji pigura? Ayo ndeleng yen sampeyan duwe apa sing dibutuhake!