Sampeyan Bisa Ngalahake Odds? Coba Kuis Mobil 60an Iki Sing 8 Saka 10 Wong Gagal.

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing Quiz Mobil 60-an, ing ngendi kita nantang sampeyan nyoba kawruh babagan mobil klasik wiwit taun 1960-an. Kanthi tingkat kegagalan 80% sing nggumunake, kuis iki ora kanggo wong sing lara. Apa sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo dadi salah siji saka sawetara sing lulus? Gesper munggah lan siyap kanggo njupuk trip mudhun memori lane, nalika kita njelajah sawetara mobil paling apik ing dasawarsa. Ayo ndeleng apa sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo metu ing ndhuwur!