Apa Sampeyan Master Judo Sejati?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing "Apa Sampeyan Guru Judo Sejati?" Judo, sing dikenal minangka 'cara sing lembut,' minangka seni bela diri sing nyenengake kanthi sejarah sing sugih, teknik dinamis, lan filosofi sing jero. Kuis iki nantang sampeyan kanggo nduduhake pangerten babagan Judo, wiwit saka asal-usul menyang teknik lan prinsip, lan uga peran ing Olimpiade. Ora Matter yen sampeyan wis pengalamane Judoka, penggemar sembrono, utawa wong ngengkel sinau liyane; kuis iki dirancang kanggo ngandhani lan tantangan. Apa sampeyan siyap ngetrapake cara Judo lan nyoba kawruh sampeyan? Ayo miwiti!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing "Apa Sampeyan Guru Judo Sejati?" Judo, sing dikenal minangka 'cara sing lembut,' minangka seni bela diri sing nyenengake kanthi sejarah sing sugih, teknik dinamis, lan filosofi sing jero. Kuis iki nantang sampeyan kanggo nduduhake pangerten babagan Judo, wiwit saka asal-usul menyang teknik lan prinsip, lan uga peran ing Olimpiade. Ora Matter yen sampeyan wis pengalamane Judoka, penggemar sembrono, utawa wong ngengkel sinau liyane; kuis iki dirancang kanggo ngandhani lan tantangan. Apa sampeyan siyap ngetrapake cara Judo lan nyoba kawruh sampeyan? Ayo miwiti!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing "Apa Sampeyan Guru Judo Sejati?" Judo, sing dikenal minangka 'cara sing lembut,' minangka seni bela diri sing nyenengake kanthi sejarah sing sugih, teknik dinamis, lan filosofi sing jero. Kuis iki nantang sampeyan kanggo nduduhake pangerten babagan Judo, wiwit saka asal-usul menyang teknik lan prinsip, lan uga peran ing Olimpiade. Ora Matter yen sampeyan wis pengalamane Judoka, penggemar sembrono, utawa wong ngengkel sinau liyane; kuis iki dirancang kanggo ngandhani lan tantangan. Apa sampeyan siyap ngetrapake cara Judo lan nyoba kawruh sampeyan? Ayo miwiti!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing "Apa Sampeyan Guru Judo Sejati?" Judo, sing dikenal minangka 'cara sing lembut,' minangka seni bela diri sing nyenengake kanthi sejarah sing sugih, teknik dinamis, lan filosofi sing jero. Kuis iki nantang sampeyan kanggo nduduhake pangerten babagan Judo, wiwit saka asal-usul menyang teknik lan prinsip, lan uga peran ing Olimpiade. Ora Matter yen sampeyan wis pengalamane Judoka, penggemar sembrono, utawa wong ngengkel sinau liyane; kuis iki dirancang kanggo ngandhani lan tantangan. Apa sampeyan siyap ngetrapake cara Judo lan nyoba kawruh sampeyan? Ayo miwiti!

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Sugeng rawuh ing "Apa Sampeyan Guru Judo Sejati?" Judo, sing dikenal minangka 'cara sing lembut,' minangka seni bela diri sing nyenengake kanthi sejarah sing sugih, teknik dinamis, lan filosofi sing jero. Kuis iki nantang sampeyan kanggo nduduhake pangerten babagan Judo, wiwit saka asal-usul menyang teknik lan prinsip, lan uga peran ing Olimpiade. Ora Matter yen sampeyan wis pengalamane Judoka, penggemar sembrono, utawa wong ngengkel sinau liyane; kuis iki dirancang kanggo ngandhani lan tantangan. Apa sampeyan siyap ngetrapake cara Judo lan nyoba kawruh sampeyan? Ayo miwiti!