Apa Sampeyan Bisa Ngenali Negara Saka Foto?

Sugeng, sampeyan wis rampung! Iki asil sampeyan:

Apa sampeyan seneng lelungan lan njelajah papan anyar? Kuis iki bakal nguji kawruhmu! Kanthi saben pitakonan, sampeyan bakal diwenehi foto landmark, sesawangan, utawa budaya saka sawijining negara, lan sampeyan kudu nemtokake negara kasebut kanthi bener utawa mangsuli pitakon sing gegandhengan. Dadi, apa sampeyan seneng lelungan utawa mung seneng sinau babagan budaya sing beda, kuis iki kanggo sampeyan. Siapke kanggo nyoba katrampilan lan weruh yen sampeyan bisa ngenali siji negara saka foto!